Schrijf u in op onze nieuwsbrief

 

Nieuws

Hebt u soms het gevoel altijd maar rondjes te draaien in de zoektocht naar originele berichten? Content curatie is een kunst (en ook ons beroep). Volgende vier alternatieve onderzoekpistes kunnen helpen om bijzondere content te vinden.

Video maakt ondertussen deel uit van de meeste contentstrategieën. Er gaat niets boven de visuele weergave van uw boodschap. Maar hoe schrijft u een goede voice-over tekst? Het schrijven van een artikel en het schrijven van een voice-over tekst zijn namelijk twee totaal verschillende disciplines. We geven u graag enkele tips.

De UBA Trends Day 2019 in 10 citaten

Op donderdag 21 maart organiseerde de Unie van Belgische Adverteerders (UBA) haar traditionele congres over de nieuwste trends in marketing en communicatie. Het niet te missen evenement lokte dit keer een recordaantal van meer dan 1500 deelnemers, waaronder Bold & pepper. Een terugblik op een inspirerende dag aan de hand van enkele uitspraken. #UBATD

De redactieploeg van Bold & pepper krijgt versterking van Bert Goessens (35). Als kersverse Editorial Project Manager ontfermt hij zich al meteen over enkele van onze klanten.

Eind 2018 fusioneerde Lapperre met zusterbedrijf AudioNova. Sindsdien gaan beide entiteiten verder onder de merknaam Lapperre. De samensmelting ging gepaard met een dynamische rebranding. En de daaruit voortvloeiende oefening ‘restyling klantenmagazine’? Bold & pepper kreeg de eer om die dans te leiden: ‘Sonar’ werd ‘Salsa’.

Uw content in een video? 5 tips voor u begint

“Video is de toekomst van contentmarketing.” De laatste jaren hebt u deze uitspraak ongetwijfeld al vaker gehoord. Sommigen gaan zelfs nog verder en beweren dat de integratie van een video in een mailing het aantal clicks met 200 tot 300% kan verhogen. Bij Bold & pepper zijn we er van overtuigd dat video een essentiële rol speelt in elk communicatieplan... op voorwaarde dat het perfect geïntegreerd is in uw contentstrategie. Wij geven u graag enkele tips om zelf aan de slag te gaan.

Welke foto’s kan ik gebruiken in een gedrukte publicatie?

Wilt u foto’s in uw magazine of gedrukte folder? Dan is het belangrijk dat u foto’s aanlevert met de juiste resolutie. Maar wat is dat precies, de ‘juiste’ resolutie? En hoe kunt u dat controleren? Enkele concrete tips & tricks.

Redactionele ervaring van Bold & pepper in de energiesector

“Hebben jullie redactionele ervaring in de energiesector?”, vroeg een potentiële klant ons onlangs. We hadden ons tevreden kunnen stellen met een simpel ‘ja’, maar zou dat echt overtuigd hebben? Beroepsmisvorming bracht ons ertoe om de vraag te behandelen met een vleugje content marketing en een snuifje creativiteit. Benieuwd naar ons antwoord?

Het Content Marketing Fast Forward congres in 27 quotes

Op 31 mei streek het #CMFF congres voor de eerste keer neer in Brussel. ACC Belgium en de Custo-leden, waaronder Bold & pepper, stonden mee in voor de organisatie. Het werd een inspirerende hoogdag voor de contentmarketing. In de voormiddag stonden er rondetafelgesprekken met marketingprofessionals op het programma, in de namiddag deelden internationale experten hun ervaringen en visie in enkele opmerkelijke keynotes. Wat bleef ons team bij?

Vivaldi, nieuw personeelsmagazine van ALDI België

De eerste editie van het nieuwe personeelsmagazine van ALDI België is een feit. Het driemaandelijkse magazine werd ‘Vivaldi’ gedoopt en wil de medewerkers van ALDI België nog dichter bij elkaar brengen.