Schrijf u in op onze nieuwsbrief

 

Nieuws

Meer resultaten, straffere ideeën, een enthousiaster team? Een geslaagde brainstorm vergt een goede voorbereiding, maar ook een optimale begeleiding. U zoekt dus iemand die structureert én inspireert. Die persoon noemen we een facilitator. Hij of zij motiveert de collega’s om creatief uit de hoek te komen zonder de pedalen te verliezen.

Communicatiespecialiste Maëlle Salmon (26) is de kersverse Junior Editorial Project Manager bij Bold & pepper. 

Een brainstorm onder collega’s levert de meest innovatieve ideeën op, maar dat is helaas niet altijd het geval. Er komt veel bij kijken en er zijn enkele valkuilen, zoals het ontbreken van een goede structuur. Hieronder leest u wat de meest voorkomende fouten zijn, samen met de juiste oplossing om elkaars creativiteit te stimuleren. Succes gegarandeerd!

Het regent fusies en overnames in België. De daaraan gekoppelde gewijzigde beleidsvoeringen zijn natuurlijk een vette kluif. Maar ook de gevolgen op het vlak van copy zijn niet te onderschatten. Total Gas & Power ging onlangs in zee met Bold & pepper om de tone of voice van haar klantencommunicatie te bepalen en uit te rollen.

Creativiteit is geen kwestie van middelen, wel van aanpak. Innovatie binnen uw bedrijf of organisatie stimuleren kan laagdrempelig starten. We geven u enkele tips om daaraan te beginnen.

In dit artikel ontkrachten we een aantal mythes over contentmarketing. En als vervolg op onze blog van 22 mei, komen we even terug op het magazine Grappa. We geven u daar graag alle informatie over.

Content Rules?!  Inspirerend congres over contentmarketing

Content Rules?! balanceerde vorige week op het raakvlak van journalistiek, communicatie en marketing. Het congres werd georganiseerd door de opleidingen Journalistiek en Communicatiemanagement aan de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, samen met Medianet Vlaanderen, CUSTO, STIMA, BDMA en ACC. Ook Bold & pepper tekende present, als toehoorder en als spreker. Ontdek hier onze key findings.

Twee straffe online magazines voor het European Copper Institute

Wat doe je als je een veelheid aan informatie wil structureren? Als je je wil richten tot doelgroepen met weinig tijd, zoals executives en politici, met korte en krachtige boodschappen in een aantrekkelijk formaat? Met die vraag zat het European Copper Institute (ECI).

Vacature Editorial Project Manager Communicatie en Content Marketing

Bold & pepper is een content marketing agency: wij werken strategische communicatieconcepten uit, creëren kwalitatieve content en design, en zorgen voor doelgerichte activatie, zowel online als offline.

Om onze verdere groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een sterke copywriter die als project manager meehelpt de projecten van onze klanten in goede banen te leiden

Niet alleen creatie, maar ook strategie en activatie

Kan Bold & pepper me helpen om nieuw leven te blazen in het businessmodel van mijn publicatie? De vraag van Lingerienet was duidelijk: betere commerciële resultaten dankzij een nieuwe strategie.