Schrijf u in op onze nieuwsbrief

 

Nieuws

Uw content in een video? 5 tips voor u begint

“Video is de toekomst van contentmarketing.” De laatste jaren hebt u deze uitspraak ongetwijfeld al vaker gehoord. Sommigen gaan zelfs nog verder en beweren dat de integratie van een video in een mailing het aantal clicks met 200 tot 300% kan verhogen. Bij Bold & pepper zijn we er van overtuigd dat video een essentiële rol speelt in elk communicatieplan... op voorwaarde dat het perfect geïntegreerd is in uw contentstrategie. Wij geven u graag enkele tips om zelf aan de slag te gaan.

Welke foto’s kan ik gebruiken in een gedrukte publicatie?

Wilt u foto’s in uw magazine of gedrukte folder? Dan is het belangrijk dat u foto’s aanlevert met de juiste resolutie. Maar wat is dat precies, de ‘juiste’ resolutie? En hoe kunt u dat controleren? Enkele concrete tips & tricks.

Redactionele ervaring van Bold & pepper in de energiesector

“Hebben jullie redactionele ervaring in de energiesector?”, vroeg een potentiële klant ons onlangs. We hadden ons tevreden kunnen stellen met een simpel ‘ja’, maar zou dat echt overtuigd hebben? Beroepsmisvorming bracht ons ertoe om de vraag te behandelen met een vleugje content marketing en een snuifje creativiteit. Benieuwd naar ons antwoord?

Het Content Marketing Fast Forward congres in 27 quotes

Op 31 mei streek het #CMFF congres voor de eerste keer neer in Brussel. ACC Belgium en de Custo-leden, waaronder Bold & pepper, stonden mee in voor de organisatie. Het werd een inspirerende hoogdag voor de contentmarketing. In de voormiddag stonden er rondetafelgesprekken met marketingprofessionals op het programma, in de namiddag deelden internationale experten hun ervaringen en visie in enkele opmerkelijke keynotes. Wat bleef ons team bij?

Vivaldi, nieuw personeelsmagazine van ALDI België

De eerste editie van het nieuwe personeelsmagazine van ALDI België is een feit. Het driemaandelijkse magazine werd ‘Vivaldi’ gedoopt en wil de medewerkers van ALDI België nog dichter bij elkaar brengen.

De Belgische Houtconfederatie vertrouwt haar vakblad toe aan Bold & pepper

Na jaren zonder vakblad heeft de sector van de eerste houtverwerking opnieuw een eigen magazine: HoutBedrijf.

Welkom op het Content Marketing Fast Forward Congres

Kom inspiratie opdoen. Met de juiste content willen we de aandacht trekken en impact genereren! Op 31 mei krijgt u een pak ideeën om meteen mee aan de slag te gaan.

Vier tips voor een geslaagde rebranding of strategische herpositionering

Of het nu gaat om een nieuwe naam voor een organisatie, een rebranding van een corporate identity, een strategische herpositionering van een product of de restyling van een magazine: het succes van een project staat of valt met het omarmen van verandering. Door slim te communiceren, kunt u de weerstand tegen verandering tegengaan en uw boodschap omzetten in een positief verhaal.

Uw bedrijf wil een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk. U vraagt, wij draaien. Wij dragen graag ons steentje bij en helpen u met een verantwoorde papierkeuze.

Paardenmagazine Léquimag blaast 10 kaarsjes uit

Het gebeurt niet alle dagen dat een tijdschrift zijn tienjarige bestaan viert. Feest dus bij Léquimag, het magazine voor paardenliefhebbers dat wordt uitgegeven door Bold & pepper.