Het personeelsblad Holcim @ work van Holcim Belgique is een samenwerking tussen Fast Retail Communication en Bold & pepper.

Bold & pepper betonneert samenwerking met Fast Retail Communication

Een papieren bedrijfsmagazine vraagt een specifieke aanpak. En wij vragen niet liever… Voor de herziening van hun personeelsblad deed Holcim een beroep op een partnership tussen Fast Retail Communication en Bold & pepper.

Een papieren bedrijfsmagazine vraagt een specifieke aanpak. En wij vragen niet liever… Voor de herziening van hun personeelsblad deed Holcim een beroep op een partnership tussen Fast Retail Communication en Bold & pepper. Sinds juni trekken wij op reportage voor Holcim en leveren wij de content voor hun bedrijfsblad. Het grafische aspect is voor rekening van een partner: Fast Retail Communication.

En dat werkt. Intussen is het eerste nummer van onze gezamenlijke hand van de persen gerold en hebben alle medewerkers een exemplaar in hun bezit.

Er heerst een zeer sterke bedrijfscultuur bij Holcim en een personeelsblad als Holcim@work draagt ertoe bij om die verder uit te dragen.

Sterk in redactioneel werk

Het eerste wat we deden was ons verdiepen in de activiteiten en de visie van Holcim en de missie van de medewerkers. Bold & pepper verkende de Belgische sites van Holcim en de journalisten vertrokken op reportage om er interessante content te sprokkelen. De gesprekken gebeuren in het Nederlands en het Frans, of in het Engels. Holcim@work verschijnt in het Nederlands en het Frans.

 

 

Vincent Orts
Vincent
Orts
Editorial Project Manager