Decom wint Pearl Award van The Content Council in New York met het magazine Grappa van KBC

Decom wint prestigieuze Pearl Award met Grappa!

Feest voor Decom in New York: op 16 november hebben we er een zilveren Pearl Award gewonnen met Grappa! Het lifestyleblad dat Decom maakt voor vermogende KBC-klanten mag zich hiermee een van de beste magazines ter wereld noemen in zijn niche. Een dikke proficiat aan onze ploeg van redacteurs en grafici! Jo Dejonckheere, communicatieadviseur KBC: “Een fijne samenwerking rond een fijn magazine met fijne lezersreacties resulteert nu in een fijne prijs. Fijn!”

Met Grappa heeft Decom duidelijk een topper in huis: 60 pagina’s vol ijzersterke inhoud in een verrassend herkenbare lay-out, op maat van de Premium Banking-klanten van KBC. Het concept werd ontwikkeld in 2012, in samenwerking met Stapel Magazinemakers, in opdracht van KBC. Grappa informeert en inspireert in totaal 75.000 lezers en overtreft de verwachtingen die KBC had vooropgesteld. Uit lezersonderzoek blijkt dat het magazine vooral scoort met zijn toegankelijkheid en zijn exclusieve karakter.

Het feit dat Decom nu naar huis komt met een Pearl Award, in de categorie ‘Professional/Financial/Insurance Services’, is een heuse opsteker voor onze ploeg van redacteurs en grafici. Met die Awards bekroont The Content Council in de VS het allerbeste werk ter wereld op het vlak van contentmarketing. Er waren dit keer inzendingen van 87 contentmarketingbedrijven, van over de hele wereld.

Lees meer over Grappa van KBC.

Celine
De Coster
Editorial Project Manager