Welkom op het Content Marketing Fast Forward Congres

Welkom op het Content Marketing Fast Forward Congres

Kom inspiratie opdoen. Met de juiste content willen we de aandacht trekken en impact genereren! Op 31 mei krijgt u een pak ideeën om meteen mee aan de slag te gaan.

Het Content Marketing Fast Forward Congres aka #CMFF wil vooral communicatieprofessionals en marketeers op een leuke manier inspireren. Het succesvolle format komt overgewaaid uit Nederland en wordt door CUSTO — de vakvereniging van Belgische contentmarketingspecialisten — nu uitgerold in België. Een aantal leden van CUSTO, waaronder Bold and pepper, zullen actief deelnemen aan het eerste congres van 31 mei.

Algemeen thema: ‘Content, the New Frontier of Marketing’.

Op het programma:

> voormiddag (#CMFF Interactive): 12 expert tables - ‘Teach & Talk conversation’

U kunt er aan een van de twaalf experttafels van gedachten wisselen met onze collega Pascal Mageren. Bedoeling is om tips & tricks te verzamelen die u direct in de praktijk kunt gebruiken.

> namiddag (#CMFF Inspiration): 2 international keynote speakers + 4 international cases

Niemand minder dan Ann Handley, de leading lady van content marketing, zal haar inzichten met het publiek delen. Haar boek Everybody Writes: Your Go-to Guide to Creating Ridiculously Good Content is een bestseller. Ze is niet de enige straffe spreker op het programma. Lazar Dzamic (Google ZOO) zal het hebben over het belang van data om tot creatieve ideeën te komen. Verder worden nog vier boeiende cases uit de doeken gedaan.

Het volledige programma vindt u hier

Olivier Van der Stede
Olivier
Van der Stede
Managing Partner