Wat we doen

U wilt effectief en efficiënt communiceren? Bold & pepper brengt merken, bedrijven en organisaties tot leven. We kruipen in uw huid, vertellen uw verhaal en gieten het in de juiste vorm, zodat uw doelgroep er als een blok voor valt. Kortom, Bold & pepper gelooft in de kracht van contentmarketing. Geen instant bling bling, maar inhoud met een lange houdbaarheidsdatum. Inhoud die informeert, inspireert én rendeert. Gedurfd, gepeperd, gesmaakt.

 


STRATEGIE

We analyseren uw doelstellingen en doelgroep(en), we leggen uw mediaplatformen onder de loep, we brengen uw contentbehoeften in kaart en we ontwikkelen een strategisch concept.

Op basis van die kennis polsen we naar uw concrete wensen. Vervolgens gaan we met onze ervaren vakmensen aan de slag, elk gespecialiseerd in zijn of haar discipline.


CREATIE

We creëren content die scoort, zowel print als digitaal, in verschillende talen. We maken het plaatje compleet met design, fotografie, illustraties en video. Een waterdichte planning doet de rest.

Bold & pepper maakt magazines, persberichten, nieuwsbrieven, jaarverslagen, brochures, … We toveren ook met sociale media, websites, e-zines, … Dus geen zorg, want wij zorgen voor alles.


ACTIVATIE

We brengen uw verhaal tot leven door het actief en creatief te promoten. We zorgen voor de juiste interactie met de juiste doelgroepen, door middel van PR-acties, campagnes, interactie op sociale media, community management, ...

Onze persoonlijke touch zorgt voor de nodige flexibiliteit om uw boodschap optimaal over te brengen. Daarbij houden we uw strategische doelstellingen steevast in het achterhoofd.

 

Ontdek onze cases