Magazines ontwerpen
Een liefdesverhaal ...

Als content marketing bureau zijn we van vele (digitale) markten thuis. Toch hebben magazines een speciaal plaatsje in ons hart. Doorheen de jaren bedachten, ontwikkelden en drukten we honderden magazines voor B2B, B2C, B2E en elk ander doelpubliek mogelijk. Zonder overdrijven: onze vormgevers zijn magazinespecialisten.

 

Magazines zijn specialistenwerk

Een magazine opmaken is een kunst. Dat mag je letterlijk nemen. Elk detail drukt een gevoel uit dat lezers meekrijgen bij jouw organisatie, elke vouw maakt het verschil. Van technische bepalingen zoals formaten en papiersoorten over inbindmethodes tot leesritme en witruimte: met de lay-out van je magazine maak of kraak je je zorgvuldig uitgewerkte content. 

Het geluk zit in een klein boekje

Ongestreken papier dat ritselt tussen de vingers of die heerlijke geur van verse inkt: door een mooi magazine bladeren maakt ons gelukkig. En ons niet alleen, zo blijkt uit lezersonderzoeken. Die tonen aan dat zorgvuldig vormgegeven publicaties beter scoren bij mensen. Met vakkundig gekozen witruimte, bladspiegels en beelden trek je lezers binnen en breng je jouw boodschap over. Dat is het doel waarover onze vormgevers waken, dat maakt het verschil tussen Bold & pepper en 'zetters'. 

Mooie magazines voor iedereen!

Een mooi magazine voor jouw organisatie is echt geen utopie. Je kan je opmaak volledig aan ons uitbesteden of een eenmalige restyling aanvragen. Van huisstijl tot magazine met stijl: wij doen het voor jou of geven je een solide basis waarop je kan bouwen. Met templates, richtlijnen voor tekstlengte of vaste fotobriefings kan jouw vormgever zelf aan de slag. 

Workshop magazine maken

Je zit met straffe vormgevers in huis en wil hen bijscholen tot magazinevormgevers? Nodig ons uit en we tonen met plezier de kneepjes van het vak. Zo vermijd je de grootste valkuilen en teleurstellingen wanneer de dozen vol drukwerk voor je deur staan.

Op zoek naar een communicatiepartner? Contacteer ons!