Bert interviewt mensen voor een getuigenis voor het VMSW boek

Reportages en interviews

Als je echt wil communiceren met je doelgroep, moet je reportages en interviews overwegen in je communicatiemix. Want of het nu over interne of externe communicatie gaat: authentieke getuigenissen overtuigen.

Redacteur Robert interviewt voor een podcast

Authentieke getuigenissen

De authenticiteit van een getuigenis werkt bijzonder krachtig op doelgroepen. Mensen laten zich nu eenmaal sneller overtuigen door andere mensen. Maar alles staat of valt met de kwaliteit van je interview of reportage. De juiste vragen stellen, focus houden en het gesprek correct verwerken is dus belangrijk. Een echte kunst. 

Interviews op mensenmaat

In onze interviews en reportages staan mensen altijd in het voetlicht. We zoeken de diepte op en puren hun verhaal uit. Zo schittert de geïnterviewde en komt de boodschap over. In hun woorden, met onze expertise. Dus beter. Dat levert content op die je eindeloos kan recycleren. 

Content voor elk kanaal

Interviews en reportages werken op elk kanaal: Je teaset en wordt gedeeld op instagram of facebook, prikkelt via je nieuwsbrief en genereert traffic naar je website.

Van een quote tot een longread met bijhorende podcast - met een goed interview kan je alle richtingen uit. De boodschap extra in de verf zetten? Dat doe je met kwalitatief beeldmateriaal. Zo krijg je content om van te smullen. 

Hoe kan een interview jouw merk versterken?

We zetten de voordelen van een sterk interview of reportage graag op een rijtje:

  • Een interview geeft een gezicht aan je merk. Zo creëer je betrokkenheid.
  • Je wint aan geloofwaardigheid door experten en echte klanten aan het woord te laten.
  • Interviews zijn een opsteker voor je zichtbaarheid, want mensen delen ze graag op social media.
  • Als je waarde weet te bieden, blijft dat plakken. Lezers zijn benieuwd naar meer van ... jou!

Op zoek naar een communicatiepartner? Contacteer ons!