Oplossingen

Van communicatiemedewerkers wordt tegenwoordig veel verwacht. Ze moeten kunnen schrijven, strategieën uitstippelen, marketinganalyses uitvoeren, CMS’en beheren, social media managen en nog veel meer. En liefst zo snel, goedkoop en goed mogelijk. Het gevolg? Paniekvoetbal. Want om zoveel ballen in de lucht te houden, moet je een serieuze communicatieploeg in huis hebben. Of een beroep doen op onze oplossingen, natuurlijk.

 

Social media

Je zit met een wildgroei aan sociale mediakanalen binnen je organisatie, geraakt niet verder dan posts delen of vraagt je af waarom dat volgersaantal maar niet wil groeien?

Je bent niet alleen. Sociale media is een vak apart, geen tussendoortje. Dus heb je nood aan een gedragen strategie, planning, bijsturing en creatie. Daar helpen we je graag mee, net als met het smeden van een sociale mediaploeg die het digitale landschap probleemloos ondersteboven keert.

Hulp voor je social media

Interne communicatiestrategie

In een arbeidsmarkt waar retentie cruciaal is, speelt interne communicatie een sleutelrol. Jammer genoeg zit er vaak ruis op de lijn en komen zelfs de hartelijkste intenties slecht, half of niet over.

Gedaan ermee! We analyseren wat er is, gaan met focusgroepen en workshops op zoek naar kanalen en stijlen die bij je organisatie passen, en brengen een consistent verhaal dat gelezen en geliefd wordt. En je zal zien: eens de liefde wederzijds is, bloeien er mooie dingen. Dát is voor ons employer branding.

Meer over ons

Communicatie doorlichting

Je magazine, website of andere communicatiekanalen draaien. Toch heb je het gevoel dat er meer in zit. Maar wat dat ‘meer’ precies is, daar kan je je vinger niet op leggen.

Misschien heb je wel nood aan een frisse blik? Kies dan voor de onze. We trekken je kanalen uit elkaar en draaien elke steen om. Via workshops, een complete restyling of 1-op-1 coaching halen we samen het onderste uit de kan. Kwestie dat je communicatie er weer voor een tijdje tegen kan.

Meer over ons

Het betere doe-het-zelfwerk

Wat je zelf doet, doe je meestal beter? Makkelijk gezegd voor Roger van Dobbit TV. Maar voor kleine communicatieteams is dat een ander paar mouwen.

Gelukkig kunnen wij je helpen met het opzetten van templates, briefings en strategieën waarmee iedereen binnen je organisatie aan de slag kan. Met een plan, structuur en workshops bespaar je je communicatiedienst op termijn een pak stress en kopzorgen. Een periodiek klankbord nodig? We denken mee en sturen bij. Zo blijft je boîte op koers.

Meer over ons

Op zoek naar een communicatiepartner? Contacteer ons!