Content strategie

Content maken zonder contentstrategie? Velen doen het, weinigen winnen erbij. Ons advies is dus simpel: bezint eer gij verzint! Want wie op voorhand nadenkt over doelen, middelen en inhoud, plukt de vruchten van de (vele) inspanningen die typisch zijn voor contentmarketing.

Content bedenken is leuk, content bedenken die scoort nog leuker. Bij dat laatste helpt een goede contentstrategie. Want net zoals één zwaluw de lente niet maakt, is één goede post niet genoeg om je op de kaart te zetten. Daarvoor heb je een langetermijnplan nodig. Toch zijn er heel wat organisaties die het voorbereidende en strategische denkwerk overslaan.

Nood aan een straffe strategie?

Waarom een
content strategie?

Content marketing is zoals een marathon, zeggen ze. En hoewel ze veel zeggen, zit hier wel iets van waarheid in. Want zonder degelijke voorbereiding is de kans op verzuring en een acuut wegvallen van goesting groot. Met een contentstrategie:

  • schaar je iedereen rond hetzelfde doel,
  • kan je objectief oordelen en bijsturen,
  • geef je handvaten en inspiratie aan content makers,
  • en verandert vrijblijvend in blijvend.

Benieuwd hoe je inspanningen omzet in consistente resultaten? Laat ons dan gerust iets weten via het contactformulier, en voor je het weet staat je content strategie helemaal op punt.

Op zoek naar een communicatiepartner? Contacteer ons!