SEO sells

Laat Google & co reclame voor je maken door je content te verbeteren met SEO. Van SEO analyse tot SEO teksten schrijven; zoekrobot optimalisatie zit in het DNA van contentmarketing en dus ook in dat van Bold & pepper. Maar eerst ...

Redacteurs Bert en Robert geven een workshop

Wat is SEO?

Search engine optimization of SEO heeft 1 doel: een hogere ranking krijgen in de resultaten van een zoekmachine zoals Google of (beurk) Bing. En dat zonder 1 euro uit te geven aan advertenties.

Wat wil dat concreet zeggen? Stel nu dat jij zwembaden verkoopt en je teksten SEO-proof zijn. Dan zal jouw website voor die van de concurrentie verschijnen telkens iemand zoekt naar zwembaden. En dat is belangrijk. Want in zoekresultaten geldt: eerst komt, eerst maalt (en vooral: bereikt).

Teksten herschrijven voor SEO

Wie online traffic wil genereren, schrijft met SEO in het achterhoofd. Maar je zal het altijd zien: dat is bij jouw website nooit gebeurd. Jammer, want je website laten bouwen was een dure grap, zeker nu je de return on investment ziet.

Maar geen paniek, op het internet is niets eeuwig. Onze SEO-specialist kan na een grondige SEO-analyse jouw webpagina's optimaliseren zodat ze terug presteren. H1's en H2's zetten we goed op 1, 2, 3 en je meta-descriptions zullen bulken van de nuttige keywoorden.

SEO workshop

Jouw content SEO-proof, leesbaar en aantrekkelijk maken voor zoekmachines kan je leren. Dat is geen slecht idee als je weet dat SEO-optimalisatie eigenlijk nooit stopt. Wij komen met plezier aan jou en je communicatieteam uitleggen hoe SEO werkt.

Na een toegankelijke workshop schrijf je vlot en volgens de regels van de SEO. Altijd opnieuw. En we leggen het niet alleen uit, we gaan ook samen aan de slag. Want spreken is zilver, doen is goud.

Op zoek naar een communicatiepartner? Contacteer ons!