Kortom ♥
magazines

Overtuig met papier

Je verhaal via een magazine vertellen is specialistenwerk. Sprekende titels, aantrekkelijke witruimte en een bladschikking waar je een puntje aan kan zuigen: dat is wat we bij Bold & pepper elke dag doen. Eerst zien, dan geloven? Prima! Laat hier je e-mailadres achter en ontvang een aantal parels van magazines in je mailbox. Geen snellere manier om inspiratie op te doen dan even over het muurtje loeren!

 

Stuur me die magazines!Allemaal digitaal!

Johannes Gutenberg ligt intussen zo'n 550 jaar te composteren, dus wie zijn wij om vast te houden aan de boekdrukkunst? Maar er is altijd een maar: een magazine digitaal brengen is een hele uitdaging. Want online lees je helemaal anders dan op papier. Gelukkig hebben we ook die kunst in de vingers. En op onze server, zodat je zelf kan ontdekken hoe zo'n digitaal magazine eruitziet. Lees hier een van onze publicaties, de nieuwsbrief van ingenieursvereniging ie-net. Het hoeft trouwens niet altijd een volledig magazine te zijn; ook voor het betere blog- en infograficwerk kan je bij ons terecht. Vraag maar aan Stad Gent!

Ontdek digitaal magazine ILYA Flash

Sociale strategieën

Nog zo'n digitale gazet: je social media. We helpen klanten zoals gemeente Lede of bouwgroep CFE met hun sociaal verhaal. Want in grotere organisaties is het niet altijd even eenvoudig om al je kanalen en stakeholders onder controle te houden. Daar kunnen wij je mee helpen. Van het opzetten van een redactieraad over postvormgeving en -invulling tot de opvolging van de resultaten. 

 

Campagnes vol verhalen

Soms wil je je boodschap er eens echt uit laten springen. Qua vormgeving, inhoud of doelgroep: dat hero content-varkentje kunnen wij voor je wassen. We denken samen met je na over je kernboodschap en vertalen die naar een campagne die indruk maakt. Of er toch een nalaat. Dat deden we onlangs nog voor de employer branding van klanten zoals stad Halle, recyclinggigant Indaver, en nog heel wat anderen.