Digitaal tijdschrift
voor ingenieurs

Bij ie-net, de vereniging van ingenieurs, gaat papier hand in hand met digitaal. Ze versterken hun magazine ILYA met een prachtig vormgegeven digitale ILYA Flash. De strategie daarachter? Alles om hun leden op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten op het gebied van engineering.

Klant: ie-net, de ingenieursvereniging

De uitdaging:
Ingenieurs bereiken op de manier die hen best uitkomt, kwestie van hen gedurende het hele jaar van updates te voorzien.

Het resultaat:
ILYA Flash, een gratis digitaal magazine voor de leden van ie-net. Dat is niet gewoon een doorslagje van het papieren magazine, maar de perfecte aanvulling ervan. In het digitale platform ligt de nadruk op technologie en beleving. Zo kunnen hun leden niet alleen bladeren, maar ook naadloos swipen, kijken en luisteren.

ILYA Flash in de communicatiemix

Al meer dan 10 jaar geven we 5 keer per jaar het tijdschrift ILYA uit. Dat is een onmisbaar communicatiemiddel van ie-net, met vlotte artikels op maat van hun gespecialiseerd doelpubliek. Om ook tussendoor snel te kunnen schakelen, was er nood aan een extra kanaal. Daarom ontwikkelden we voor hen ILYA Flash. Zo versterken we het papieren formaat met aanvullende inhoud, zoals een bijgewerkte opleidingskalender.

Ontdek hier ILYA Flash

Magazine ILYA van ie-net

Meer dan een digitale nieuwsbrief

De rigide formattering van een digitale nieuwsbrief beperkt de manier waarop je content kan brengen. Die restricties bestaan niet binnen het platform dat we gebruiken voor ILYA Flash. Zo wordt lezen een interactieve online ervaring. Dit zijn de troeven van een digitaal magazine:

  • Een moderne en aantrekkelijke lay-out die goesting geeft om te ontdekken.
  • Een ervaring die inkijk biedt in de interesses van je doelpubliek dankzij statistieken.
  • Verrijk inspirerende getuigenissen met visuele elementen zoals video's.
  • Nieuwsberichten en bedrijfsupdates pas je aan in een handomdraai.

Op zoek naar een communicatiepartner? Contacteer ons!